FAQ / veel gesteld vragen

FAQ / veel gesteld vragen

De meest gesteld vragen

Webshop service:
Als u LED verlichting bij de webshop van Vodeg besteld, en een of meerdere LED-lampjes zijn toch niet naar wens. Dan mag u die binnen 7 dagen retour sturen en krijgt u het aankoopbedrag (van de terug gestuurde lampjes) verminderd met de verzendkosten terug.

Verzendkosten:
De bijdrage in verzendkosten binnen Nederland zijn: €9,95 incl. BTW
De bijdrage in verzendkosten binnen de EU zijn: €32,50 incl. BTW
Accu's, LPG flessen, daglichtpanelen en volautomatische satelliet ontvangers worden in NIET verstuurd.

Rembours zendingen:
Vodeg Camper Products bied die mogelijkheid niet meer.

Betaling van webshop bestellingen:
Wij hebben geen iDeal, Paypal of een andere betaal dienst. Tijdens uw bestelling krijgt u het totaal verschuldigde bedrag te zien. U dient zelf het geld naar ons over te maken, onder vermelding van het webshop bestel nummer. U heeft na betaling het bewijs van uw bank dat u geld heeft overgemaakt. Standaard worden de goederen binnen twee werkdagen na ontvangst van uw betaling aan u verzonden. Wij krijgen het bewijs van Post-NL (tracking code) dat de goederen aan u verstuurd zijn. Dus is het altijd duidelijk dat een ieder de afspraken is nagekomen. Vooruit betaling geldt ook voor bedrijven. Op verzoek kunnen wij u een proforma nota doen toekomen.

Goederen afhalen & betaling:
Alle goederen (dus ook: accu's, daglichtpanelen en volautomatische satelliet ontvangers) kunnen op afspraak worden opgehaald in Budel. In Budel beschikken we over een PIN automaat. Vooruit betalen is dan niet nodig. Creditcards worden NIET geaccepteerd.

Persoonsgegevens:
Wij registreren alleen de gegevens van klanten die bij ons een bestelling plaatsen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verkocht aan derde. De voornaamste rede van registratie is voor het kunnen verlenen van garantie.
Zaken zoals bankrekening nummers en andere prive gegevens worden NIET geregistreerd.

Technische gegevens:
Technische beschrijvingen en schema's zijn uitsluitend ter beschikking gesteld. Wij kunnen niet de juistheid garanderen van documenten die ons aangeleverd zijn, en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de gegevens of het gebruik hiervan.

Eigendomsvoorbehoud:
Het is NIET toegestaan om gegevens van deze website te kopieren, dupliceren of in welke vorm dan ook te verspreiden zonder vooraf schriftelijke toestemming van Vodeg Camper Products B.V.

Auteur: Gerrit-Jan ten Voorde
Geschreven: 28-02-2022