Routebeschrijving

Routebeschrijving

Hoe weg naar Vodeg vinden

Bezoekadres:
Vodeg Camper Products B.V.
De La Minestraat 26a
6021 PJ Budel

Route beschrijving: Vanaf Utrecht / 's Hertogenbosch / Eindhoven / etc. (snelweg A2): Volg A2 richting Maastricht, neem afslag Budel. Boven aan de uitrit gaat u recht. De eerste 3 rotondes gaat u rechtdoor. Na de derde rotonde gaat u de tweede straat links. Het pand ligt meteen aan uw linker hand. Direct na het inrijden van de inrit, liggen de parkeer plaatsen aan de rechter kant.

Route beschrijving: Vanaf Maastricht (snelweg A2): Volg A2 richting Eindhoven, neem afslag Budel. Boven aan de uitrit gaat u links. De eerste 3 rotondes gaat u rechtdoor. Na de derde rotonde gaat u de tweede straat links. Het pand ligt meteen aan uw linker hand. Direct na het inrijden van de inrit, liggen de parkeer plaatsen aan de rechter kant.

BELANGRIJK: Wij willen u graag helpen en te woord staan, maar we zijn ook vaak bezig aan campers van klanten en/of in gesprek met andere klanten. Dan zijn wij niet in de gelegenheid u te helpen. Vandaar het dringende verzoek om een afspraak te maken, zodat we tijd voor u kunnen reserveren.

Auteur: Gerrit-Jan ten Voorde
Geschreven: 13-03-2020