Product Details

AANBIEDING: Teleco Flatsat easy 90 SMART GPS TWIN: Automatisch satelliet zoek systeem met mini-wandbedienpaneel en BlueTooth, 85 cm schotel ( zonder receiver ), Afgeschermde LNB, Auto skew met GPS (= zelfstandig roterende LNB) + extra lange kabels + ...

Art nr: 3800
Op voorraad: Ja
Verkoopprijs: €2,595.00 (incl. BTW)

Omschrijving

ZEER EENVOUDIG TE BEDIENEN !!!
Zelfstandig richtsysteem met wandbedieningspaneel kan met elke satellietontvanger (niet meegeleverd) gecombineerd worden.
- Alle belangrijkste satellieten staan in het geheugen: Hot Bird, Astra 19, Astra 23, Atlantic Bird3, Hispasat, Astra 28, Sirius.
- Veiligheidssysteem waardoor de antenne automatisch inklapt als het voertuig gestart wordt.
- Wijzigt automatisch van satelliet wanneer u een andere zender kiest die via een andere satelliet wordt uitgezonden.
Plus, met auto skew is het mogelijk om de ontvangst van de satellietsignalen in de gebieden die aan het zuidoosten (Turkije), zuidwesten (Marokko) van de footprints (bijv Turkije-Marokko) grenzen te verbeteren. Terwijl in het midden van de footprints de ontvangst namelijk optimaal is al de LNB VERTICAAL geplaatst is, als u zich echter naar de ZUIDOOSTELIJKE of ZUIDWESTELIJKE uiteinden van de footprints verplaatst de LNB TEGEN DE KLOK IN (LINKSOM) of MET DE KLOK MEE ( RECHTSOM gedraaid moet worden om het signaalverlies door de RONDING van de aarde op te vangen. De optie GPS-SKEW neemt uw positie AUTOMATISCH door middel van de GPS waar en zorgt ervoor dat de LNB AUTOMATISCH in de stand gedraaid wordt waarin de ontvangst van het signaal MAXIMAAL is.