Software voor Teleco & TeleSat satelliet ontvangers

Software voor Teleco & TeleSat satelliet ontvangers

U hoeft niet direct problemen te hebben om toch een voordeel te hebben bij het updaten van uw Teleco / TeleSat satelliet ontvanger. In ieder geval is het voorkomen van problemen beter dan achteraf oplossen.
U hoeft niet direct problemen te hebben om toch een voordeel te hebben bij het updaten van uw Teleco / TeleSat satelliet ontvanger. Teleco heeft de goed werkende software nog beter weten te maken. Hierdoor wordt de gezochte satelliet sneller gevonden. Ook daar waar voorheen soms nog net geen goed ontvangst mogelijk was.

Wij beschikken over de juiste software en hardware om alle TeleSat, Teleco FlatSat Classic en Easy systemen te updaten. Voor de Teleco satelliet ontvangers met GPS SKEW hebben wij een speciale software versie. Natuurlijk is deze update voor een ieder die het systeem (dakunit en besturingskast) bij ons de afgelopen 3 jaar gekocht heeft gratis. Heeft u uw Teleco systeem elders gekocht dan brengen wij 35,- incl BTW in rekening voor de Teleco update, mits de Teleco besturingskast direct toegangkelijk is voor ons. Als wij eerst van alles moeten verbouwen voordat we bij de besturingskast kunnen, brengen wij u de extra benodigde werktijd in rekening.
In alle gevallen wel eerst even telefonische (0495-470020) een afspraak maken zodat we het kunnen inplannen.
Auteur: onbekend
Geschreven: 29-05-2022