* Home

Welkom op de webpagina's van Vodeg Camper Products. Vodeg Camper Products B.V. is het gespecialiseerde technische installatiebedrijf voor het woongedeelte van uw camper. Onze passie is techniek & kennis. Wat ons betreft begint een technische aanpassing / uitbereiding met een goed advies, gevolgd door een professionele installatie en wordt afgerond met uitleg / demonstratie van de werking. Er is een groot verschil in kwaliteit tussen installatie bedrijven, en dan wordt hier met name bedoeld de kwaliteit van in- en opbouw werkzaamheden. Natuurlijk wilt u ook een scherpe prijs. Als u een hoge kwaliteit wilt en een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boven in de menubalk staat het item "Tech info", vanuit dat menu kunt u vernemen welke verschillen er o.a. zijn tussen producten en waar verschillen tussen in- en opbouw kwaliteit naar voren komen. Ook worden hier bekende problemen besproken met vermelding van oorzaak en mogelijke oplossingen. Wij wensen u dan ook veel lees plezier.


Deze website:
Wij zijn druk bezig met de website uit te bereiden. Onlangs toegevoegde items zijn Werkzaamheden en de Agenda. In de linker kolom staan diverse artikel groepen, door op de groep naam te klikken gaat u naar die groep toe. Onderaan in de linker kolom staat ook de groep producten inclusief inbouw/montage kosten. Zo'n 95% is direct uit voorraad leverbaar. Staat het door u gezochte product er niet bij, stuur even een mailtje naar info@vodeg.nl met uw vraag / gezochte product.

Veel klanten van ons hebben een email ontvangen met de melding dat er een update is voor hun satelliet ontvanger. Helaas is ook gebleken dat het email adres dat wij hebben van een aantal klanten niet (meer) juist is. Deze klanten ontvangen dan geen bericht. Dus heeft u wel een Teleco of TeleSat systeem bij ons aangekocht of laten repareren maar geen email ontvangen, login dan even in op deze website en controleer uw email adres.

BELANGRIJK:
Velen maken graag gebruik van onze diensten. Helaas zijn wij beperkt in het aantal beschikbare werk uren per dag. Om teleur stellingen te voorkomen is het belangrijk om tijdig te bellen (naar 0495-470020) voor een afspraak of even een mailtje te sturen naar info@vodeg.nl met daarin uw naam, telefoonnummer en het onderwerp zodat we contact met u kunnen opnemen. Dit geldt ook voor "kleinigheidjes".

TELEFONISCH BEREIKBAAR
Wij zijn telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag van 9:00-12:00 en van 13:00-17:00. (Tel.: 0495-470020)
Als we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon meteen te beantwoorden of als u belt buiten openingstijden, dan heeft u de mogelijkheid om een berichtje in te spreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Dat kan ook 's avonds of de volgende werkdag zijn.


Vraagt u zich af ...
- waarom de huishoud accu de laatste tijd zo snel leeg is?
- of het nu verstandiger is om zonnepanelen aan te schaffen of toch maar een 230volt generator?
- of er LED verlichting is die wel gezellig warm licht geeft?
- waarom de huishoudaccu nog geen twee jaar mee gaat?
- of uw gasinstallatie voor de kookplaat, koelkast en verwarming nog wel echt zonder lekkages is?
of zit u met andere camper gerelateerde vragen en/of problemen?
Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

01-06-2018

Prijs wijziging Satenne R2 controller

De oude Satenne R2 controllers krijgen Astra 3 niet gevonden. Tevens zijn de nieuwe Satenne R2 kasjes aangepast voor Joyne. De inruilprijs is ook gewijzigt.

04-05-2018

Firmware update Teleco

Op 04 mei 2018 heeft Teleco een software update uitgebracht voor haar automatische satelliet ontvangers

13-02-2018

Update voor Oyster vision beschikbaar

ten Haaft heeft per 13-02-2018 een update voor de Oyster / Samy / Travel Sat / Caro Vision 2 en 3 uitgebracht.

13-02-2018

Update Oyster europe

ten Haaft heeft op 13-02-2018 een update uitgebracht voor Oyster HD Europe

14-12-2017

Update voor Teleco systemen

Op 14-12-2017 heeft Teleco een update uitgebracht

20-08-2017

Teleco en Joyne

Wij hebben de bij gewerkte software voor de Teleco Systemen, die het mogelijk maakt om goed samen te werken met de nieuwe aanbieder Joyne.

07-03-2017

Instagram en Facebook

Vodeg Camper Products is ook te vinden op Instagram en Facebook


Al het nieuws bekijken