ten Haaft update beschikbaar voor Oyster Cosmo TravelSat Caro Samy Vision 2 sinds 09-07-2019

ten Haaft update beschikbaar voor Oyster Cosmo TravelSat Caro Samy Vision 2 sinds 09-07-2019

Eigenschappen

Categorie
Merken - Oyster

Tijdstip mailing
Datum ingang: 2019-07-09
Datum afgelopen: 2022-07-09

Klanten gekoppeld aan mailing

Descriptie

De Oyster / TravelSat / Caro / Samy Vision 2 satelliet ontvanger krijgt de gewenste satelliet niet meer gevonden.

Oplossing

Er is weer een software update uitgebracht voor de Oyster / Caro / Samy / TravelSat Vision 2 satelliet ontvangers. Dit wil niet zeggen dat de satelliet ontvanger helemaal niets meer ontvangt. Meestal kan dan 1 satelliet niet meer gevonden worden maar de andere wel. Dan kan u helaas niet meer naar zenders van die satelliet kijken. Die zenders zijn niet op een andere satelliet te vinden.
Het gaat om de firmware (besturingssoftware) en de database van satelliet frequenties. Wij kunnen die update er voor u opzetten. De kosten hiervan zijn 35 euro.
Als wij van alles moeten demonteren om toegang te krijgen tot de besturingskast of bijvoorbeeld uw satelliet tuner en/of TV moet ook geupdate moet worden, dan worden daar kosten voor in rekening gebracht.
Dat er een update is uitgebracht wil niet zeggen dat uw systeem nu niet meer werkt, echter de kans dat uw systeem binnen kort de juiste satelliet opeens niet meer kan ontvangen is zeer groot geworden.
Als u deze update bij Vodeg Camper Products wil laten verrichten, dan graag tijdig bellen naar 0495-470020 voor het maken van een afspraak.