FAQ / veel gesteld vragen

Webshop service:
Als u LED verlichting bij de webshop van Vodeg besteld, en een of meerdere LED-lampjes zijn toch niet naar wens. Dan mag u die binnen 7 dagen retour sturen en krijgt u het aankoopbedrag (van de terug gestuurde lampjes) verminderd met de verzendkosten terug.

Verzendkosten:
De bijdrage in verzendkosten zijn: ?6,95 excl. BTW = ? 8,27 incl. BTW
Accu's, LPGflessen, daglichtpanelen en volautomatische satelliet ontvangers worden in principe NIET verstuurd.

Rembours zendingen:
Vodeg Camper Products heeft in het verleden ook goederen onder rembours verstuurd, echter regelmatig moesten wij dan ruim 6 weken op de betaling door TPG wachten. Ook gebeurde het met enige regelmaat dat de goederen een maand later retour kwamen omdat de klant "niet thuis" was en het pakket niet op het postkantoor ging ophalen. Dit gecombineerd met de toch al hoge verzendkosten diesamen gaan met rembours zendingen heeft ons doen besluiten om daarmee te stoppen.

Betaling van webshop bestellingen:
Na uw bestelling op de webshop krijgt een een bevestiging van de bestelling per email met daarin het totaal verschuldigde bedrag. Normaal gesproken worden de goederen binnen twee werkdagen na ontvangst van uw betaling (onder vermelding van het webshop bestel nummer) aan u verzonden. U heeft na betaling het bewijs van uw bank dat u geld heeft overgemaakt. Wij krijgen het bewijs van TPG (tracking code) dat de goederen aan u verstuurd zijn. Dus is het altijd duidelijk dat een ieder de afspraken is nagekomen. Vooruit betaling geldt ook voor bedrijven. Op verzoek kunnen wij u een proforma nota doen toekomen. 

Goederen afhalen & betaling:
Alle goederen (dus ook: accu's, daglichtpanelen en volautomatische satelliet ontvangers) kunnen op afspraak worden opgehaald in Budel. In Budel beschikken we over een PIN automaat en is dus vooruit betalen niet nodig. U kan daar contant, met PIN of met VPAY betalen. Creditcards worden NIET geaccepteerd. 

Persoonsgegevens:
Wij registreren alleen de gegevens van klanten die bij ons een bestelling plaatsen. Uw gegevens worden vertrouwlijk behandeld en niet verkocht aan derde. De voornaamste rede van registratie is voor het kunnen verlenen van garantie.
Zaken zoals bankrekening nummers worden NIET geregistreerd.    

Technischegegevens:
Technische beschrijvingen en schema's zijn uitsluitend ter beschikking gesteld. Wij kunnen niet de juistheid garanderen van documenten die ons aangeleverd zijn, en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de gegevens of het gebruik hiervan. 

Eigendomsvoorbehoud:
Het is NIET toegestaan om gegevens van deze website te kopieren, dupliceren of in welke vorm dan ook te verspreiden zonder vooraf schriftelijke toesteming van Vodeg Camper Products B.V.


01-06-2018

Prijs wijziging Satenne R2 controller

De oude Satenne R2 controllers krijgen Astra 3 niet gevonden. Tevens zijn de nieuwe Satenne R2 kasjes aangepast voor Joyne. De inruilprijs is ook gewijzigt.

04-05-2018

Firmware update Teleco

Op 04 mei 2018 heeft Teleco een software update uitgebracht voor haar automatische satelliet ontvangers

13-02-2018

Update voor Oyster vision beschikbaar

ten Haaft heeft per 13-02-2018 een update voor de Oyster / Samy / Travel Sat / Caro Vision 2 en 3 uitgebracht.

13-02-2018

Update Oyster europe

ten Haaft heeft op 13-02-2018 een update uitgebracht voor Oyster HD Europe

14-12-2017

Update voor Teleco systemen

Op 14-12-2017 heeft Teleco een update uitgebracht

20-08-2017

Teleco en Joyne

Wij hebben de bij gewerkte software voor de Teleco Systemen, die het mogelijk maakt om goed samen te werken met de nieuwe aanbieder Joyne.

07-03-2017

Instagram en Facebook

Vodeg Camper Products is ook te vinden op Instagram en Facebook


Al het nieuws bekijken