Nieuws
01-07-2019
Beperkte support na update TELECO of TELESAT satelliet ontvanger door particulieren Voor een normale volledige update van de Teleco of Telesat satelliet ontvanger vragen wij slechts 35,- euro.
Dit is exclusief update besturingssoftware van de TV / Satelliet tuner en of zenderlijst.
Voor een ieder die de volledige satelliet ontvanger de afgelopen drie jaar bij ons heeft aangekocht is de normale software update gratis (een standaard onderdeel van onze service).

Helaas hebben wij de afgelopen tijd veel hulp verzoeken gehad van personen die zelf hun Teleco of Telesat satelliet ontvanger van nieuwe software hebben voorzien. Het komt zelfs regelmatig voor dat de software helemaal het probleem niet was. En ja, we hebben ook ervaring met die technisch buurman, buurjongen, zoon, dochter, klein kinderen en zo voort "die het ook kan", Daarbij hebben we de nodige verzoeken gehad van mensen die "niets" gedaan hebben, maar waarbij de software van de satelliet ontvanger "spontaan" verdwenen is of defect is geraakt.

Resultaat is dat het gedeeltelijk of helemaal niet meer werkt. Om dit dan weer te herstellen kost meer tijd en speciale handelingen.
Vaak willen die mensen dan ook nog dat wij het met spoed inplannen want ze gaan binnen kort op vakantie.
==> Dit werkt niet. <==
Deze mensen hebben wat ons betreft pech gehad. Deze zaken gaan wij niet meer met spoed behandelen. Ons voorstel aan alle personen bij wie het programmeren mislukt is: stop de Teleco of Telesat controller in een doos en stuur die aangetekend ter reparatie op naar het bedrijf die zegt dat u dat makkelijk zelf kon. Die mensen kunnen dat zeker ook even makkelijk met spoed voor u oplossen.

Voor alle serieuze klanten, in 99,9% van alle gevallen m.b.t. Teleco en Telesat besturingskasten kunnen wij de problemen oplossen. Als ons systeem de software in de Teleco of Telesat besturingskast niet meer herkent (of deze de foute software versie bevat), dan kost de update 75,- euro.
Dit is exclusief update besturingssoftware van de TV / Satelliet tuner en/of zenderlijst.

Met vriendelijke groet,
Vodeg Camper Products, Teleco service partner.


Toon alle nieuwsitems